Om NordicLust.se

 

NordicLust's vision är att förse kunder ett gediget sortiment av vuxen tillbehör för alla smaker till ett oslagbart pris och med en kvalité som kunden alltid kan vara nöjd med.
Det ska vara lätt för dig som kund att hitta just det du söker, oavsett om det är dildo, kittlare, sex-gungor, fleshlight eller vibratorer. Vi har handplockat våra produkter noggrant från välkända tillverkare. Exempel på några märken som du hittar hos oss är womanizer, pipedream, fun factory, durex, fleshlight, lelo m.m.

Med ett stort lager i Göteborg kan vi säkerställa att de flesta produkter vi erbjuder alltid finns till hands och kan skickas till dig redan samma dag. Detta självklart med helt anonyma paket för säkerställa din diskretion. Vi delar aldrig med oss kunduppgifter och tar säkerhet på största allvar för att du som kund alltid ska känna dig trygg.

Som du säkerligen har märkt erbjuder vi inga porrfilmer eller liknande kvinnokränkande produkter. Detta är ett aktivt val då vi inte på något sätt vill stödja porrindustrin. Vi på NordicLust är alla eniga om att sexuell stimulans skall vara en härlig njutning för alla smaker och för alla parter.

 Det är väldigt viktigt för oss vad du tycker och vi tar gärna emot åsikter om hur vi kan förbättra din köp upplevelse. Välkommen att botanisera bland NordicLust gedigna sortiment och tveka inte att höra av dig om du har några frågor.


 

 

logo3.png